Amarantový koláček s lesním ovocem

Ingredience:

  • 50 g amarantové mouky
  • 50 g mandlové mouky
  • 1 lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
  • 3 lžíce kokosového oleje
  • 50 g jablečného pyré
  • 1 lžička jablečného octa
  • Špetka mleté vanilky
  • Špetka himalájské soli
  • 100 g mražené směsi lesního ovoce

Postup:

Smíchejte obě mouky, prášek do pečiva, vanilku a sůl.

Jablečné pyré promixujte s olejem a octem.

Tekutou směs vmíchejte do suché.

Těsto přelijte do formiček a koláčky dejte péct do předehřáté trouby na 180 °C na 30 minut.

Koláčky servírujte teplé přelité směsí lesního ovoce.

 

Leave a Comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*